Activiteiten

Ivonne geeft lessen en workshops Ontspanning en Verbinding. Hans geeft lezingen en advies over Voeding en Beweging.

Samen bieden we alle elementen van GEZOND LEVEN. We hebben allerlei ideeën hoe dit met anderen te delen. Hieronder vind je onze activiteiten. Maar laat ons vooral ook weten waar jij zelf behoefte aan hebt, dan kijken we samen hoe we hier invulling aan kunnen geven.

 

*** HERSTEL NA CORONA ***

Versterkende oefeningen voor ex-corona patiënten

Na een oproep vanuit de samenleving om een steentje bij te dragen aan de huidige situatie m.b.t. het coronavirus biedt het Chi Neng Instituut via de bij haar aangesloten instructeurs een gratis “Snel weer op de been” pakket. Dit gratis pakket bestaat uit twee eenvoudige oefeningen ter versterking van de longen en de opbouw van kracht en weerstand.

Ivonne is als instructeur Chi Neng Qigong beschikbaar voor het ondersteunen van mensen in het zuiden van het land die getroffen zijn door het coronavirus. Deze hulp wordt patiënten gratis aangeboden.

Bij het eerste contact ontvangt de patiënt een zogenaamd ‘Chi Neng Qigong pakket’ met audio en video van de oefeningen. De patiënt krijgt een les van 45 minuten, afhankelijk van de situatie wordt deze les fysiek of online gegeven. Het is de bedoeling dat hij/zij daarna zelf dagelijks verder oefent met audio en/of video.

Meerdere fysiotherapeuten en artsen benadrukken het effect van herstellende oefeningen en deze twee oefeningen zijn een uitstekende en eenvoudige aanvulling op eventuele behandelingen van de fysiotherapeut in de herstelfase. Een zeer welkome aanvulling voor de patiënt, de arts en de fysiotherapeut bij de revalidatiebehandeling. Mocht je iemand kennen in je omgeving of je werkt in een omgeving waar je mensen begeleidt die getroffen zijn door het coronavirus, geef ze deze mogelijkheid door!

CHI NENG QIGONG

LESSEN

WORKSHOPS

LEZINGEN

ADVIES

TARIEVEN

GEZOND WERKEN

Voor organisaties hebben we GEZOND WERKEN ontwikkeld. Professioneel Leiderschap betekent o.a. ook regie nemen over je gezondheid. Daar kunnen we samen aan werken!

Agenda

Vrijdag 11 september 10:00 - 16:00

  Workshop Energie en Passie   

Vrijdag 9 oktober 10:00 - 16:00

  Workshop Regie op je Energie   

Vrijdag 6 november 10:00 - 16:00

   Workshop Intenties  

Contact

Telefoon

06-40500430

E-mail

ivonne@vankuijkgezondleven.nl

Adres

Dorpstraat 123
5595 CG Leende