Intenties

Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt 3 workshops: Regie op je Energie, Passie en Intenties.
Een mooie combinatie van training en coaching. We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Voor jezelf in je persoonlijke leven, maar ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol heb jij, na het volgen van de verschillende workshops, de regie volledig in eigen hand.

Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 3-luik. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend. Boek je meerdere workshops tegelijk, dan betaal je 100 euro per workshop.

Workshop Intenties
Met CNQ leer je intenties te zetten. En hoe ga jij hier invulling aan geven? Ga je hard werken, met strakke planningen, vastberaden om je doelen te bereiken? Of ben je op zoek naar een natuurlijke flow? In deze workshop leer je hoe. In de oefening gebruik je je denkkracht, maak je een helder beeld van jouw intenties, zet je al je zintuigen in om hier vorm en functie aan te geven. En dan….. loslaten en vertrouwen.

Aanmelden

Datum

06 november 2020

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€125.00
Categorie

Meest recente berichten

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *