Lessen

Ivonne geeft lessen Chi Neng Qigong (CNQ). In de basiscursus leer je een aantal praktische oefeningen en krijg je uitleg over de filosofie. Na de basiscursus kun je instromen bij de lessen voor gevorderden. Er zijn regelmatig intensieve groepslessen en Ivonne geeft ook privé les. Alle lessen vinden plaats in onze studio in Leende. Bij mooi weer trainen we ook buiten. In de agenda vind je de lestijden.

Basiscursus

In de basiscursus krijg je uitleg over de filosofie en leer je een aantal praktische oefeningen uit level 1 (Lift Qi Up). Je gaat zelf ervaren hoe het is om je levensenergie te laten stromen. Met rust in je hoofd word je krachtiger; fysiek, mentaal en emotioneel. De basiscursus bestaat uit 10 wekelijkse groepslessen van 1 uur.

Gevorderden

Heb je eerder CNQ beoefend, dan kun je instromen in de groepslessen voor gevorderden. Elke week behandelen we een thema met bijbehorende oefeningen uit level 1, 2 (Body & Mind) en/of 3 (Healing). Deze training is steviger, gaat dieper.

Intensieve training

Eens per maand trainen we 2,5 uur achter elkaar. Deze groepsles is intensiever, waardoor energie meer gaat stromen en het effect van de oefeningen beter te voelen is. De intensieve training is voor ervaren CNQ beoefenaars.

Privé les

Voor specifieke vragen, klachten of gezondheidsproblemen geeft Ivonne ook individuele begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan chronische vermoeidheid, verminderde vitaliteit, fysieke beperkingen of somberheid. Het aantal lessen is afhankelijk van de vraagstelling.

Wat vinden klanten van onze lessen

Jeannette

Intensieve training

Elke dag een moment van rust tijdens de Qigong-oefening die ik heb geleerd, waardoor ik makkelijker mijn “wereld” aankan.

Ivonne straalt tijdens de lessen veel rust en liefde uit. De energie die vrijkomt tijdens de les is heel bijzonder en mooi.

Angeniet

Privé les

Chi Neng Qigong, in verbinding komen met je binnenste ik, een overweldigende en helende ervaring. Ivonne’s rust en openheid geven de ruimte en het vertrouwen op zoek te gaan en te ervaren.

 

Mieke

Gevorderden

Al een klein half jaar doe ik mee met Qigong bij Ivonne! Een ander inzicht en meditatie, wat ik niet kende vanuit mijn topsport achtergrond! Helend en rustgevend. Een aanrader voor iedereen die inspiratie en beweging kan gebruiken! Levensenergie. Prachtig!
Marcel

Basiscursus

Ik vind dat Ivonne een prettige sfeer creëert, waarin je de oefeningen kunt doen. De groep is niet te groot. Met de ondersteunde muziek en de uitleg van Ivonne zijn de bewegingen goed uit te voeren. Na enkele sessies kom je al snel in een bepaalde flow, waardoor ik in ieder geval meer rust in mijn lijf krijg.