Sommige dingen die bedenk je niet, die zijn er gewoon opeens. Zo is het ook gegaan met het ontstaan van Van Kuijk Gezond Leven. Terugkijkend een mooi verhaal…

Nadat Hans in 2016 startte met GezondDorp werd ons gezinsleven hectisch. We haalden energie uit gezonde voeding en de passie van Hans, maar na 2 jaar was dat niet meer voldoende. De balans tussen inspanning en ontspanning was ver te zoeken in ons gezin, met als gevolg dat Ivonne in april 2018 letterlijk omviel. Ze was lichamelijk, geestelijk én emotioneel uit balans. Vanuit ons credo ‘practise what you preach’ dus hoogste tijd voor verandering.

In haar zoektocht naar rust en stilte is Chi Neng Qigong op Ivonne’s pad gekomen. Deze bewegingsleer bracht de nodige ontspanning voor het hele gezin, gaf ons nieuwe inzichten en al snel besloten we het roer om te gooien. Eind 2018 heeft Ivonne haar carrière in het bedrijfsleven opgegeven, zonder de consequenties volledig te overzien, in het belang van gezondheid en geluk, voor haarzelf en ons gezin. Heel spannend, maar voelde goed!

Ivonne is de opleiding tot instructeur Chi Neng Qigong gaan volgen bij het Chineng instituut en is thuis lessen gaan geven. En dan, in mei 2019, is het heel logisch om samen een bedrijf te starten. Beiden zijn we geboeid bezig met preventieve geneeskunde en juist samen vertegenwoordigen we alle elementen van gezond leven. Dus zo is Van Kuijk Gezond Leven heel organisch, gewoon opeens ontstaan.