Energie & Passie

Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt 3 workshops: Regie op je Energie, Passie en Intenties.
Een mooie combinatie van training en coaching. We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Voor jezelf in je persoonlijke leven, maar ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol heb jij, na het volgen van de verschillende workshops, de regie volledig in eigen hand.

Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 3-luik. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend. Boek je meerdere workshops tegelijk, dan betaal je 100 euro per workshop.

Passie
Als je lijf soepel en je geest ontspannen is, waar gaat je aandacht dan naartoe? In deze workshop ga je op zoek naar je Ikigai; dat waar je goed in bent, wat jouw passie is, wat betekenis voor jou heeft en wat je in jouw werk kunt gebruiken. Heerlijk in vrijheid voelen waar jij behoefte aan hebt, wat bij jou past, waar jij gelukkig van wordt. Na deze dag heb je helder hoe je deze passie in kunt zetten in je dagelijkse leven.

Aanmelden

Datum

11 september 2020

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€125.00
Categorie

Meest recente berichten

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *