chi neng qigoNG

Als methode voor Ontspanning en Verbinding gebruikt Ivonne de bewegingsleer Chi Neng Qigong (CNQ). Deze medische qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. Met eenvoudige oefeningen maak je je lijf soepel en je denken ontspannen. Je ervaart verbinding tussen lichaam en geest. Alle delen van jou worden gevoed. CNQ een allesomvattende methode om GEZOND te LEVEN.

Chi Neng Healing (CNH) gaat nog een stap verder. The art of balance – de kunst van het ervaren van een balans op alle niveaus. Stabiel en in balans door stilte en beweging. Vanuit rust en vertrouwen ontstaat een samenwerking van lichaam, hart en hoofd. In verbinding met jezelf en het volledige Qi veld is genezing mogelijk, worden beschadigde of verbroken verbindingen hersteld, ervaar je HEEL zijn op alle niveaus.

Hoe doe je dat? Hoe pak je dit aan? Waar te beginnen? Ivonne is instructeur Chi Neng Qigong en coach Chi Neng Healing, zij helpt je graag !

Zelf én samen

Dagelijkse CNQ beoefening (je gong) maakt je bewuster van jouw bewegingen door het Qi Veld. Daar begin je mee, dat is jouw zelfzorg, dat doe jij zelf, elke dag ongeveer 10 tot 15 minuten. In 1 of 2 sessies leert Ivonne  jou een oefening om mee te beginnen.

En dan kunnen er momenten zijn dat je het niet meer weet. Dat oude patronen terug lijken te komen. Dat je echt verandering wilt, niet tijdelijk, maar definitief. Dan is Ivonne er ook voor jou. In een aantal coach sessies ga je dieper, verder, kijken we samen naar het hele veld van mogelijkheden.

En aanvullend is er ook nog een groep. Jouw eigen oefening wordt versterkt door de kracht van een groep. Ervaar de mogelijkheden die er ontstaan als we samen zijn met een groep. Ieders individuele Qi Veld – jouw informatie Veld – wordt nog helderder, blijft helder. Vrij van disbalans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Mooie vormen hiervoor zijn Chi Neng Healing, Volle Maan Training en de La Qi Cirkel. Ivonne organiseert deze, af en toe, op verschillende momenten, telkens anders, dat wat nodig is, voor jou. Iedereen is welkom ! In de agenda vind je de geplande trainingen.

La Qi Cirkel

De La Qi Cirkel is een speciale en verbindende oefening. We gebruiken de positieve informatie van het Qi veld, het universum, de natuur om zo alle blokkades op te heffen. Het helend effect van de oefening wordt versterkt, omdat we samen deze oefening doen. In volle verbinding met elkaar en vooral in verbinding met het Veld van oneindige mogelijkheden. In een stil vertrouwen dat dat wat mag ontstaan zal ontstaan.