chi neng qigoNG

Als methode voor Ontspanning en Verbinding gebruikt Ivonne de bewegingsleer Chi Neng Qigong (CNQ). Deze medische qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid. Met eenvoudige oefeningen maak je je lijf soepel en je denken ontspannen. Je ervaart verbinding tussen lichaam en geest. Alle delen van jou worden gevoed. CNQ een allesomvattende methode om GEZOND te LEVEN.

Chi Neng Healing (CNH) gaat nog een stap verder. The art of balance – de kunst van het ervaren van een balans op alle niveaus. Stabiel en in balans door stilte en beweging. Vanuit rust en vertrouwen ontstaat een samenwerking van lichaam, hart en hoofd. In verbinding met jezelf en het volledige Qi veld is genezing mogelijk, worden beschadigde of verbroken verbindingen hersteld, ervaar je HEEL zijn op alle niveaus.

Zelf én samen

Dagelijkse CNQ beoefening (je gong) maakt je bewuster van jouw bewegingen door het Qi Veld. Daar begin je mee, dat is jouw zelfzorg, dat doe jij zelf, elke dag ongeveer 10 tot 15 minuten. Ivonne helpt je graag om de juiste oefening voor jou te vinden en aan te leren.

En dan heb je aanvullend een groep. Jouw eigen oefening wordt versterkt door de kracht van een groep. Ervaar de mogelijkheden die er ontstaan als we samen zijn met een groep. Ieders individuele Qi Veld – jouw informatie Veld – wordt nog helderder, blijft helder. Vrij van disbalans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Mooie vormen hiervoor zijn de Volle Maan Training en de La Qi Cirkel. Ivonne organiseert deze elke maand, ook voor jou, iedereen is welkom ! In de agenda vind je de geplande trainingen.

La Qi Cirkel

De La Qi Cirkel is een speciale en verbindende oefening. We gebruiken de positieve informatie van het Qi veld, het universum, de natuur om zo alle blokkades op te heffen. Het helend effect van de oefening wordt versterkt, omdat we samen deze oefening doen. In volle verbinding met elkaar en vooral in verbinding met het Veld van oneindige mogelijkheden. In een stil vertrouwen dat dat wat mag ontstaan zal ontstaan.