COACHING

Ivonne vertelt: ‘Mijn eigen weg, mijn eigen levenservaringen, mijn uitdagingen om me te verbinden, om me te ontspannen, om gezond en gelukkig te blijven….  alles neem ik mee, heeft me gebracht waar ik nu ben, zuiver, helder, stil. Dit zorgt ervoor dat ik er volledig voor jou kan zijn, met jou mee kan bewegen, wat jouw vraag ook is… ik kijk voel denk met jou mee, ik ben er voor jou!

Bij coaching gebruik ik met name mijn kennis en ervaring van Chi Neng Healing, Neuro Emotionele Integratie (NEI), Systemisch Werken, Helende Reis en diverse andere (Trauma) Heling methodes. Elke sessie anders, wat jij nodig hebt, wat nu mogelijk is.

Ik bied een veilige ruimte, vanuit een open hart gaan we samen op zoek, kijken we naar jouw hele informatie veld. Ik vertrouw op mijn intuïtie, ik wéét of het klopt. Voelt het goed, dan geven we het de nodige aandacht. Voelt het niet goed, dan laten we het los, maken we ruimte voor iets nieuws, voor iets wat al aan het ontstaan is, als vanzelf !!’

 

Basis

Je wil Gezond(er) Leven, maar weet niet goed waar te beginnen. Je hebt geen concrete vraag, wil gewoon aan de slag.

Dan beginnen we met de basis. Je krijgt uitleg over onze filosofie. We doen samen een paar praktische oefeningen. Je gaat zelf ervaren hoe het is om je levensenergie te laten stromen. Je leert een oefening om dagelijks te doen. Met rust in je hoofd word je krachtiger, ervaar je wat goed is voor jou.

Healing

Je hebt een specifieke vraag, klacht of uitdaging. 

Wanneer je letterlijk of figuurlijk niet meer vooruit kan. Op die momenten dat je het niet meer weet. Dat die oude patronen terug lijken te komen. Dat je echt verandering wilt, niet tijdelijk, maar definitief. Op die momenten dat je wilt dat er iemand met een heldere blik met je meekijkt. Dan gaan we dieper, verder, kijken we samen naar het hele veld van mogelijkheden.

Studio of Online

Coaching vindt plaats in onze studio op Dorpstraat 123 in Leende (bij Eindhoven). Dit is een fijne rustige ruimte in ons woonhuis, met een aparte ingang en veel licht. Bij mooi weer kunnen we naar buiten. Mocht Leende praktisch niet haalbaar zijn, dan bestaat ook de mogelijkheid om coaching online af te spreken. Online gaan we vaak sneller, plannen we maximaal 1 uur.

Zakelijk

Steeds vaker krijgen we aanvragen vanuit het bedrijfsleven. Gezond Werken en Gezond Leven zijn nauw met elkaar verbonden. Als medewerkers weten wat zij nodig hebben om gezond en gelukkig te blijven, als zij goed voor zichzelf zorgen, als zij  hun wensen en grenzen duidelijk aangeven, dan is samenwerken een feest !! Informeer naar de mogelijkheden.  

Wat vinden ONZE klanten

Jeannette

Elke dag een moment van rust tijdens de Qigong-oefening die ik heb geleerd, waardoor ik makkelijker mijn “wereld” aankan.

Ivonne straalt veel rust en liefde uit. De energie die vrijkomt tijdens de les is heel bijzonder en mooi.

Angeniet

Chi Neng Qigong, in verbinding komen met je binnenste ik, een overweldigende en helende ervaring. Ivonne’s rust en openheid geven de ruimte en het vertrouwen op zoek te gaan en te ervaren.

 

Mieke

Al een klein jaar doe ik mee met Qigong bij Ivonne! Een ander inzicht en meditatie, wat ik niet kende vanuit mijn topsport achtergrond! Helend en rustgevend. Een aanrader voor iedereen die inspiratie en beweging kan gebruiken! Levensenergie. Prachtig!

Marcel

Ik vind dat Ivonne een prettige sfeer creëert, waarin je de oefeningen kunt doen. Met de ondersteunde muziek en de uitleg van Ivonne zijn de bewegingen goed uit te voeren. Na enkele sessies kom je al snel in een bepaalde flow, waardoor ik in ieder geval meer rust in mijn lijf krijg.