Emoties

Nieuwe Energie – Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt 4 workshops: Regie op je Energie, Passie, Intenties en Emoties. Een mooie combinatie van training en coaching. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend. Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 4-luik.  In de agenda vind je alle geplande workshop data. Boek je 4 workshops tegelijk, dan betaal je voor dit 4-luik totaal 500 euro.

We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Na het volgen van de verschillende workshops heb jij de regie volledig in eigen hand. Zowel voor jezelf in je persoonlijke leven, maar ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol.

Workshop Emoties
Als alles klopt, dan lijken dingen vanzelf te gaan. In plaats van overleven ga je weer leven, en gaat het leven zelfs met jou spelen. Maar wat als het (nog) niet (altijd) vanzelf gaat? In deze workshop ga je op zoek naar miskenningen, onderliggende overtuigingen & belemmeringen en onbewuste emoties. Door inzicht en oefening lossen blokkades op en gaat energie weer vrijelijk stromen.

Aanmelden

Datum

14 oktober 2022

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€150.00
Categorie

Meest recente berichten

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *