Hier sta ik

Veel van jouw overtuigingen, patronen en gedragingen komen voort uit systemen waarin je bent opgegroeid en waarin je leeft en werkt. Dit kan je belemmeren of zelfs tegenhouden in je ontwikkeling en groei. Het is dus zinvol om op ontdekkingstocht te gaan.

Waar sta jij ?
Samen met systemisch coach Sylvia van der Wijst geeft Ivonne de workshop serie: Hier sta ik ! Tijdens deze workshops verbinden we CNQ aan het gedachtegoed van het systemisch werken. Bij systemisch werken maken we gebruik van een (familie)opstelling. Deze brengt het onderbewuste aan het licht, waardoor je patronen in je dagelijkse leven beter herkent, kunt veranderen of accepteren. Als jij op de juiste plek staat, geef je ook de ander de kans op de juiste plek te staan. Hierdoor ontstaat passie, liefde, kracht en verbinding.

Je kunt je inschrijven voor 1 workshop of direct voor de hele serie. Geplande data zijn de vrijdag avonden 30 juni, 1 september en 27 oktober. Boek je 3 workshops tegelijk, dan betaal je 100 euro. Na het volgen van deze workshops heb je een eerste stap gezet in het vinden van jouw plek. Dit heeft direct effect op jezelf in je persoonlijke leven, als op je loopbaan en hoe je invulling geeft aan je professionele rol. Je hebt geen ervaring nodig met CNQ of systemisch werken om deel te kunnen nemen aan deze workshops.

Aanmelden

In de agenda vind je alle geplande workshops.

Datum

01 september 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€40.00
Categorie

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *