Passie

Nieuwe Energie – Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt 4 workshops: Regie op je Energie, Passie, Intenties en Emoties. Een mooie combinatie van training en coaching. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend. Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 4-luik. In de agenda vind je alle geplande workshop data. Boek je 4 workshops tegelijk, dan betaal je voor dit 4-luik totaal 500 euro.

We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Na het volgen van de verschillende workshops heb jij de regie volledig in eigen hand. Zowel voor jezelf in je persoonlijke leven, maar ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol.

Workshop Passie
Als je lijf soepel en je geest ontspannen is, waar gaat je aandacht dan naartoe? In deze workshop ga je op zoek naar je Ikigai; dat waar je goed in bent, wat jouw passie is, wat betekenis voor jou heeft en wat je in jouw werk kunt gebruiken. Heerlijk in vrijheid voelen waar jij behoefte aan hebt, wat bij jou past, waar jij gelukkig van wordt. Na deze dag heb je helder hoe je deze passie in kunt zetten in je dagelijkse leven.

Aanmelden

Datum

07 april 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€150.00
Categorie

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *