Regie op je Energie

Nieuwe Energie – Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt 4 workshops: Regie op je Energie, Passie, Intenties en Emoties. Een mooie combinatie van training en coaching. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend. Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 4-luik. In de agenda vind je alle geplande workshop data. Boek je 4 workshops tegelijk, dan betaal je voor dit 4-luik totaal 500 euro.

We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Na het volgen van de verschillende workshops heb jij de regie volledig in eigen hand. Zowel voor jezelf in je persoonlijke leven, maar ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol.

Regie op je Energie
Voel je je wel eens futloos, moe of uitgeput? Kun je wel wat nieuwe energie gebruiken? In deze workshop maak je kennis met Chi Neng Qigong, krijg je uitleg over de filosofie en ga je zelf ervaren hoe het is om je te verbinden met de energie van de natuur. Met eenvoudige oefeningen maak je je lijf soepel en je geest ontspannen. Je krijgt inzicht in je eigen energie tekorten en je leert hoe je je levensenergie kunt laten stromen.

Aanmelden

Datum

10 februari 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€150.00
Categorie

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *