Lezingen

We bieden meerdere inspirerende lezingen, zowel standaard als op maat gemaakt. Dit kan gaan over ons eigen verhaal, GEZOND LEVEN in het algemeen, of een specifiek element daaruit. Hans geeft ook lezingen over het het project GezondDorp en zijn boek Van GezondDorp naar GezondLand. Laat ons weten wat je wens is, dan maken we een voorstel speciaal voor jou.

Advies

De vraag die we regelmatig krijgen; maar hoe beklijft het? Hoe zorgen we ervoor dat de verandering naar GEZOND LEVEN of GEZOND WERKEN duurzaam is? Vanuit eigen ervaring weten we dat je hier soms hulp bij nodig hebt. Wij pakken graag de rol van adviseur op om samen met jou(w organisatie) hiervoor een programma te ontwikkelen en uit te rollen.

Wat vinden klanten van onze lezingen

Wim Jansen
Regio Manager NS

Tijdens een MT dag bij NS heeft Hans op een bevlogen manier verteld hoe hij de mensen in Leende heeft geraakt en in beweging kreeg naar een gezonde leefstijl. Beweging creëren in gewoontes was het thema van deze MT dag. De 6 stappen die Hans heeft gevolgd in Leende heeft hij uitgelegd en die hebben ons geholpen bij het bereiken van de grote middengroep. Iedere dag maak je keuzes en daar heb je zelf maximaal invloed op. De eerste stap was gezet!

Ine Jacobs
Eigenaar Running Company
Tijdens een symposium sprak Hans over GezondDorp Leende. Ik was meteen onder de indruk, vooral van de manier waarop het resultaat behaald was. Het lef om als arts af te wijken van het standaard protocol, leefstijl advies i.p.v. een medicijn. Dit moet in mijn gemeente Peel en Maas ook kúnnen! We hebben Hans uitgenodigd voor een lezing, met geweldige reacties van toehoorders. Inmiddels hebben we twee huisartsen en twee diëtisten die deze zienswijze omarmen en praktiseren. Met dank aan de inspirerende lezing van Hans.