Workshops

In onze studio op Dorpstraat 123 in Leende geven we regelmatig workshops. Een mooie combinatie van training en coaching, meerdere uren aaneengesloten. De thema’s zijn telkens verschillend. In de agenda vind je de geplande workshops.

Deze workshops zijn ook goed in te zetten bij organisaties.

Gezond Leven

Elk seizoen geven Ivonne en Hans samen een workshop. We nemen je mee in onze wereld van Gezond Leven waarbij alle elementen aan bod komen: voeding, verbinding, ontspanning en beweging.

Wil je gezonder eten en kun je wel wat tips gebruiken? Probeer je gezond te leven, maar wil het nog niet goed genoeg lukken? Of is je leefstijl al prima en gun je jezelf een heerlijke oppepper? Voor elk instap niveau bieden we een interessant programma.

In deze workshops staat Voeding centraal. Hans legt uit wat gezonde voeding is, welke producten je beter wel/niet kunt eten. Je gaat jouw eigen eetpatroon analyseren; vul of voed jij jezelf? We gaan samen een gezonde lunch bereiden en van genieten.

Bij mooi weer gaan we buiten bewegen. Er is voldoende tijd voor individuele vragen. We bespreken veel voorkomende klachten met advies hoe deze preventief te voorkomen. Aan de hand van de thema’s wijsheid en discipline ga je voor jezelf acties bepalen om Gezond te (blijven) Leven. Zo neem je zinvolle tips mee naar huis. 

nieuwe energie

Ivonne geeft samen met collega instructeur en coach Irene op ’t Roodt 4 energie workshops: Regie op je Energie, Passie, Intenties en Emoties. Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 4-luik. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend.

Een mooie combinatie van training en coaching. We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie.

Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Na het volgen van de verschillende workshops heb jij de regie volledig in eigen hand. Zowel voor jezelf in je persoonlijke leven, als ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol.

Wat vinden klanten van onze workshops

Ine

Energie 4-luik

Nieuwsgierig nam ik deel aan de 4-luik Nieuwe Energie. Wat kon ik verwachten? Nou, het waren hele inspirerende dagen met handvaten die in het dagelijks leven zeker te gebruiken zijn. Alle workshops waren goed opgebouwd, niks moet, pik op wat je kan gebruiken en laat het andere los. Door theorie en oefeningen te vermengen, zet Ivonne je een spiegel voor. Dit aangevuld met coaching van Irene, laat je je dagelijkse rituelen even los en ga je terug naar je eigen ik. Hierdoor ontstaat een heel bijzondere interactie. Inmiddels heb ik CNQ in mijn hart gesloten, het brengt me inderdaad Nieuwe Energie.

Joost

Regie op je Energie

In de drukte van de dag kom ik er meestal niet aan toe even rust te nemen en te kijken wat me bezighoudt. Toch is het fijn om even de tijd en de rust te maken voor mezelf. Dit geeft mij zoveel meer energie en plezier om weer nieuwe dingen op te pakken, zowel zakelijk als privé. Ivonne en Irene pakken je op een leuke en leerzame manier bij de hand om te kijken naar jezelf en het grotere geheel. Het geeft mij nieuwe energie, richting en focus. Kortom een heerlijk moment om tot jezelf te komen. Absoluut een aanbeveling!

Marja

Gezond Leven

Samen met mijn man heb ik deelgenomen aan de eerste workshop Gezond Leven die Hans en Ivonne samen organiseerden. Een bijzondere beleving. Het heeft ons geïnspireerd om een goede balans te vinden tussen lichamelijke en mentale fitheid!