Gezond Werken

Try-out
Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt regelmatig Energie Workshops, een mooie combinatie van training en coaching. Fijn om te doen! Maar vooral ook heel waardevol. Deelnemers maken in korte tijd grote sprongen vooruit, zowel in hun persoonlijke leven, als ook in relatie tot hun loopbaan en het invulling geven aan hun professionele rol. Succesverhalen van deelnemers hebben ons op het idee gebracht om deze workshops ook aan te bieden aan werkgevers. In deze Try-out delen we onze ervaringen met werkgevers en onderzoeken we mogelijkheden voor samenwerking in “Gezond Werken”.

Voor wie?
Deze workshop is voor leidinggevenden, HR verantwoordelijken en adviseurs. Werk jij in een omgeving waarbij je te maken hebt met thema’s vitaliteit, professionele ontwikkeling of herstel na verzuim? Informeer dan naar de mogelijkheden om deel te nemen.

Wat gaan we doen?
Je maakt kennis met de methodes CNQ en TA. We behandelen kort de thema’s van de verschillende workshops. Je krijgt een stukje theorie en we gaan samen oefeningen doen. Na deze beleving vragen we jou om feedback. Waar heeft jouw organisatie behoefte aan in relatie tot het thema “Gezond Werken”? Zou deze invulling van training en coaching passen bij jouw organisatie? Tenslotte willen we gezamenlijk sparren, ideeën verzamelen en onderzoeken hoe we samen een sprong vooruit kunnen maken richting “Gezond Werken”.

Aanmelden

Datum

10 maart 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00
Categorie

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *