Gezond Werken

Aanleiding
Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt regelmatig Energie Workshops, een mooie combinatie van training en coaching. We gebruiken de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. De workshops hebben verschillende thema’s, maar telkens verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel het denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor effectiviteit, gezondheid en geluk. De oefeningen uit de CNQ helpen je om hier vervolgens invulling aan te geven.

Fijn om te doen! Mooi om te zien hoe deelnemers sprongen vooruit maken. Zowel in hun persoonlijke leven, maar ook in relatie tot hun loopbaan en het invulling geven aan hun professionele rol. De succesverhalen van deelnemers hebben ons op het idee gebracht om deze workshops ook aan te bieden aan werkgevers. In deze Try-out willen we onze vragen delen met experts: waar hebben werkgevers behoefte aan in relatie tot hun beleid “gezond werken”, welke invulling zou aansluiten bij de behoeftes van medewerkers?

Voor wie?
Deze workshop is voor een kleine groep HR managers en adviseurs. Werk jij in een omgeving waarbij je te maken hebt met thema’s vitaliteit, professionele ontwikkeling of herstel na verzuim? Informeer dan naar de mogelijkheden om deel te nemen.

Wat gaan we doen?
Je maakt kennis met CNQ en TA. We behandelen kort de thema’s van de verschillende workshops. Je krijgt een stukje theorie en we gaan samen oefeningen doen. Na deze beleving vragen we jou om ons feedback te geven: in welke vorm zou het passen in jouw organisatie? Tenslotte willen we gezamenlijk sparren en ideeën verzamelen waar wij verder mee kunnen.

Aanmelden

Datum

26 juni 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

op uitnodiging
Categorie

Meest recente berichten

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *