Intenties

Nieuwe Energie – Ivonne geeft samen met coach Irene op ’t Roodt 4 workshops: Regie op je Energie, Passie, Intenties en Emoties. Een mooie combinatie van training en coaching. De thema’s zijn verschillend, maar ook aanvullend. Deze workshops kun je los van elkaar volgen of als 4-luik. In de agenda vind je alle geplande workshop data. Boek je 4 workshops tegelijk, dan betaal je voor dit 4-luik totaal 500 euro.

We gebruiken Chi Neng Qigong (CNQ) als methode om jezelf te observeren. We leren je hoe je je bewust wordt van denken en voelen, hoe te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens deze workshops verbinden we de CNQ aan het gedachtengoed van de Transactionele Analyse (TA). De krachtige concepten uit de TA bieden voor zowel denken, voelen als doen een praktisch handvat om structureel te kiezen voor gezondheid en geluk. Na het volgen van de verschillende workshops heb jij de regie volledig in eigen hand. Zowel voor jezelf in je persoonlijke leven, maar ook in relatie tot je loopbaan en het invulling geven aan je professionele rol.

Workshop Intenties
Met CNQ leer je intenties te zetten. En hoe ga jij hier invulling aan geven? Ga je hard werken, met strakke planningen, vastberaden om je doelen te bereiken? Of ben je op zoek naar een natuurlijke flow? In deze workshop leer je hoe. In de oefening gebruik je je denkkracht, maak je een helder beeld van jouw intenties, zet je al je zintuigen in om hier vorm en functie aan te geven. En dan….. loslaten en vertrouwen.

Aanmelden

Datum

12 mei 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€150.00
Categorie

Recente reacties

Categorieën

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *